Why did we build Document360?
 • 22 Mar 2021
 • 2 Minuten te lezen
 • Bijdragers
 • Donker
  Licht
 • Pdf

Why did we build Document360?

 • Donker
  Licht
 • Pdf

Hallo! Dit is Saravana Kumar, oprichter van Document360.

Drie jaar lang had mijn bedrijf moeite om een goede kennisbasis te behouden.

We gebruikten een kennisbank van een klantenservicetool en besteedden het grootste deel van onze tijd aan het omzeilen van hiaten in functionaliteit. Uiteindelijk gingen we op zoek naar alternatieven en begonnen we zelfs te overwegen om onze eigen kennisbanksoftware te bouwen, maar dachten we niet dat de wereld een ander kennisbankplatform nodig had.

"We dachten niet dat de wereld nog een kennisbankplatform nodig had."

Terwijl we op zoek waren naar alternatieve producten die aan onze eisen voldeden, realiseerden we ons dat de markt wordt gedomineerd door klantenondersteuningsleveranciers die weinig aandacht besteedden aan de kennisbankkant van hun product. Ze misten triviale, maar cruciale dingen zoals versiebeheer en auditing. Vaker dan niet, categoriebeheer was onhandig of beperkt tot drie niveaus, inzendersmachtigingen en workflows, als ze al bestonden, ontbraken consequent aan granulariteit. We keken naar producten die puur gericht waren op het creƫren van kennisbasissen en maintence. We verhuisden zelfs naar een van hen, om te beseffen dat ze na een paar weken niet goed schaalden.

"... we realiseerden ons dat de markt wordt gedomineerd door klantenondersteuningsleveranciers die weinig aandacht besteedden aan de kennisbankkant van hun product."

Nadat we dit allemaal hadden doorgenomen, gingen we terug naar ons idee om onze eigen software te bouwen. Met behulp van de lessen die we hebben geleerd en het doel stellen om een solide kennisbank te bieden met functies die het onderhouden van een kennisbank eigenlijk gemakkelijker hebben gemaakt, zoals: doordacht categoriebeheer, versiebeheer, krachtig realtime zoeken, bestands- / mediamanager, back-up / herstel, schone GEBRUIKERSINTERFACE / UX, schaalbare hosting, enz., hebben we Document360 gebouwd en, ik spreek namens iedereen in het Document360-team als ik zeg, we hopen dat je het geweldig vindt.

Wie gebruikt Document360?

Enkele van de topmerken ter wereld, zoals Monday.com, Customer.io, Microsoft, IATA, vertrouwen erop dat we hun gebruikers de antwoorden geven die ze nodig hebben.

Een paar klanten live sites gebouwd met behulp van Document360:

Customer.io
IATA.ORG
Kooroong

Is Document360 iets voor mij?

Misschien! Om u te helpen beslissen, heb ik mijn eerlijke mening over kennisbanksoftware samengesteld en zelfs andere producten op de markt aanbevolen die misschien goed bij u passen op basis van wat u nodig hebt.

Ik heb ook meerdere korte video's gemaakt waarin de verschillende functies van Document360 worden uitgelegd en waarom we die functies hebben gebouwd.

In de komende dagen van je proefperiode zal ik je ook e-mailen met tips en suggesties waarmee je door je pad navigeren.

Als je vragen of opmerkingen hebt, kun je me altijd bereiken op saravana@document360.io

Betrekking
Saravana Kumar
Oprichter - Document360


Was dit artikel nuttig?